Начало За Мен Услуги Галерия Контакт

Калин Христов

3D и Моушън дизайн

Експерт в областта на 3D визуализациите, включително моделиране, текстуриране, анимиране, риг и пост продукция. Като дизайнер имам 3 години професионален опит. В началото всичко започна като хоби, но след това се превърна в бизнес. Имам много точни и бързи умения за набиране на познания за компютърни приложения. Имам отлични умения за вербална комуникация и силно желание да работя и да се представя добре, за да отговоря на вашите очаквания. Правил съм проекти, в краят на които получих добра обратна връзка. Умея да планирам, организирам и да изпълнявам задачи в срок като обръщам внимание и на най-малките детайли. Моят опит в 3D моделирането ми позволи да продължа да правя висококачествени проекти за моите клиенти.

Основният софтуер, който използвам е "Blender 3D" за повечето проекти. В самото начало започнах с Adobe Photoshop, Premiere и Illustrator. Но това беше само основата. Сега 3D света ми доставя щастие и удоволствие.

Софтуерни умения

- Blender 3D

- AutoCad

- Adobe Illustrator

- Solid Works

- Adobe Photoshop

- Adobe Premiere Pro

Фотография

В този бизнес съм от над 5 години до сега. През това време развих напълно професионални умения. Снимам всичко - от портрети до кадри на труднодостъпни места. За мен професионализмът не идва от скъпата техника. Един фотограф може да се нарече фотограф само ако разбира как да направи добра композиция и да използва правилно светлината. За толкова дълго време научих много! В началото това беше хоби, но след това се превърна в професия.

Заснимане с Дрон

Снимам с дрон от над 4 години. През този период се научих да правя много плавни кадри. Деликатесът на заснемането с дрон, както и във фотографията и видеозаснемането, идва от добрата композиция и светлината на кадъра! Тук роля играе скъпото оборудване. Дронът трябва да има устойчивост срещу вятър и естествено добри характеристики на камерата. За повече информация можете да проверите подменюто "Услуги".

Постижения от училище

Последните четири години преди да завърша училище се подготвях за "Националната олимпиада по техническо чертане". Последните две поредни години спечелих състезанието на първо и второ място. Това ми помогна изключително много и сега разбирам перфектно от чертежи!

Местоположение: Sofia, Bulgaria
Имейл: kalin@epic-projects.eu
Телефон: +359 878 20 4676